.

Træd ind i den gode sags tjeneste

.

Hos Blividinbolig.dk arbejder vi hele tiden på at videreudvikle og opdatere blividinbolig.dk’s indhold, så landets borgere altid har adgang til præcis og lettilgængelig information om juridiske emner inden for boligområdet. Det betyder også, at vi altid byder en hjælpende hånd velkommen – der er altid nok at gå i gang med. Der er både mulighed for at arbejde hjemmefra og fra vores kontorer i Aarhus og København. Du kan derfor blive tilknyttet som frivillig, uanset hvor i landet, du bor, hvis du har lyst til at yde et bidrag til et godt formål.

Hvis du er jurastuderende og er på kandidatdelen af din uddannelse samt har eller er i gang med lejeret eller arbejder du som jurist, advokatfuldmægtig eller advokat, kan du blive tilknyttet som frivillig hos Blividinbolig.dk. Det vil give dig mulighed for at styrke dine juridiske kompetencer samtidig med, at du bidrager til, at borgere i Danmark får mulighed for at kunne løse deres problemer selv.

.
.

Stillingen indebærer blandt andet:
  • Udarbejdelse af materiale til Blividinbolig.dk, der har til formål at yde hjælp til selvhjælp ved at give borgerne adgang til lettilgængelig information om juridiske problemstillinger.
  • Udarbejdelse af arbejdsredskaber i form af juridiske vejledninger, foldere, brevskabeloner, tjeklister m.v. målrettet borgerne.
Vil du (også) gerne arbejde direkte med borgerne?

Hvis du har eller er i gang med en uddannelse, som er relevant for arbejdet i en frivillig organisation som vores, så kan du søge en stilling hos Den Sociale Retshjælp. Vi søger løbende frivillige (både studerende og fagfolk). Send os en ansøgning, hvis det er noget for dig – vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du ønsker at indtræde i den gode sags tjeneste, eller hvis du blot vil høre mere om at arbejde som frivillig, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 70 22 93 30 eller via mail: sekretariatet@socialeretshjaelp.dk. Du kan også læse mere om vores arbejde på www.socialeretshjaelp.dk eller www.dinretshjaelp.dk.