.

Lejere i almen bolig

Den gældende lov på området er Lov om Leje af Almene Boliger. Denne gælder i forhold til leje af almene boliger, der tilhører en almen boligorganisation, almene ældre boliger, der tilhører en kommune, en region eller en selvejende institution samt for leje af ustøttede almene plejeboliger og almene ungdomsboliger, der tilhører en selvejende institution.

Underskrevet din lejekontrakt efter d. 1. juli 2015? Tryk her

I tvivl?
I øverste venstre hjørne af din lejekontrakt, kan du se om du bor til leje privat eller alment. Hvis din lejekontrakt hedder ”Typeformular B 1998” lejer du af en almen boligorganisation. Hvis din lejekontrakt hedder ”Typeformular A8” eller udlejer ikke har bedt dig underskrive en lejekontrakt, lejer du af en privat udlejer.

Få svar her
Via menuen ovenfor kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende dit lejemål inden for forskellige områder. Informationerne vedrører alle de processer, der er i forbindelse med din bolig såsom fastsættelse af husleje og faste omkostninger, nyt lejemål, opsigelse, fraflytning eller ophævelse af dit lejemål.